Hamsa-Gate kort fortalt

Julia har haft nogle yderst ubehagelige oplevelser med en klam påtrængende dude, som hun navngiver Glenn i den video, som hun laver for at advare sine følgere. Julia gør sit bedste for at vejlede om hvordan man håndterer sådan en narcissist, der indsamler oplysninger i sin databank til senere brug med henblik på manipulation og afpresning.

 

Mange genkender Glenn

Der sker en masse på samme tid. Mange har haft lignende oplevelser med Glenn, og ud fra screenshots af Glenns beskeder, metoder, måder at formulere sig på med videre, kan flere og flere se, at Glenn må være identisk med Hamsa Yassin. Julia røber ikke noget, men folk snakker sammen i krogene, og skriver i kommentarsporet til videoen, at de er ret sikre på, at der må være tale om Hamsa Yassin, og da denne kommentar dukker op i kommentarsporet,

så begynder lavinen at rulle.

Hamsa prøver at bortforklare

Hamsa Yassin vælger at stå frem i en video som  Glenn, og prøver at bortforklare de billeder han har sendt til Julia. Han prøver at overbevise sit publikum om at Julia Kobia er småt begavet veganertøs der selv har bedt om hans samling af nøgenbilleder. Den video har Hamsa Yassin slettet.

Krænkede YouTubere svarer igen

Julia bliver vred og laver en video mere. Men den må hun desværre slette senere, af hensyn til en person som medvirkede, men blev bange for Hamsas trusler. Julia Laver en 3.  videoom  hvordan Hamsa Yassin prøver at sprede løgne og manipulere med både sine egne og Julias følgere.

Fie Laursen laver en video om det helvede hun selv har været igennem med Hamsa Yassin:

Hamsa Yassin trækker offerkortet

Hamsa lukker sine sociale medier ned og “forsøger selvmord”. Fie Laursen får ondt af ham og laver en video, hvor hun beder folk holde op med at hate på Hamsa. Men 2 dage efter selvmordsforsøget er Hamsa frisk igen, og tilbage på de sociale medier.

Det eksploderer og går viralt

Julias Youtube kanal eksploderer, og inden længe er et hav af YouTubere bare “nødt” til at tilbyde deres syn på sagen i videoer, hvor de bedyrer, at de slet ikke har lyst til at lave videoen – specielt efter at  Hamsa “begår selvmord” og selv laver en række videoer, hvor det vælter ud med beskyldninger, om hvad Julia har gjort. Toppen er at Hamsa beskylder Julia Kobia for at have lavet falske profiler og have sendt alt det krænkende materiale til sig selv, som hun i virkeligheden har modtaget fra børn, og muligvis enkelte opmærksomhedsøgende ensomme stakler, som har kedet sig. Det er her Jacob Krull, grøn af misundelse over at se Julias YouTubekanal vokse, laver en video, hvor han “beviser” at meget må være fake og planlagt med det formål at høste reklameindtægter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *