Hamza Yassin Mohamed

Hamsa Yassin eksisterer ikke – og han kan derfor ikke meldes til politiet.

Hans rigtige navn er: Hamza Yassin Mohamed

Hamza er psykisk syg – det forklarer han selv i sine videoer. Hamza synes selv, at han er enormt fantastisk og vil gerne være kendt – se “For lækker til love” og hans dates med Gustav, som han også har stalket. Hamza giver Gustav myrekryb.

Hamza har manipuleret med børn i sine bestræbelser på at skabe sig en fanbase på YouTube. Og han har sendt dem nøgenbilleder, hvilket dokumenteres af Fie Laursen i hendes video:

“HAMSA TRUER  SEX TAPE MED TOPGUNN” oploaded 11. juni 2017

Fie Laursen annoncerer en part 2 med yderligere dokumentation. Denne video blev ikke lavet, for samme dag sluger Hamza en overdosis Panodiler og lader sig indlægge:


Hamza har selv lagt disse billeder op på sociale medier til offentlig skue

Konspiration

Hamza kontakter Fie som udgiver sin video:

2017-06-12 HAMSA HAR FORSØGT SELVMORD_ HAN TALER UD

Nu er det pludselig åh så synd for den stakkels Hamza. Fie frygter åbenbart, at blive hængt ud i medierne, som kvinden der drev den psykisk syge stakkel til selvmordsforsøg. (og hvem ved? – måske har Hamza nogle sex-tapes, som Fie nødig ser offentliggjort.

Julia vælger at uploade en video omkring en pige ved navn Natalie, som har modtaget nøgenbilleder af Hamza mens han er indlagt på psykiatrisk. Den video kommer først op på YouTube d. 13/06-2017. Altså på dagen hvor Hamza bliver udskrevet.

Det bliver Julia Kobia, som får lov til at tage skraldet for Hamzas selvmordsforsøg. Det sørger Jacob Krull for, med sin video:

HUN SKAL STOPPES! (Julia Kobia_Hamsa Situationen)

Julia mistænkeliggøres og latterliggøres – og desværre virker det. Et flertal af YouTubere vender sig mod Julia Kobia, og mange af dem der tidligere har bakket hende op, skjuler deres videoer – de ønsker ikke at blive ramt af den shitstorm der rejser sig.

Er du blevet generet af Hamza Yassin Mohamed, så kontakt politiet eller send en mail til:

hamsa@bjarneholm.dk

3 comments

    1. Styr dig Haba, Bjarne gør ikke dig noget og han har ret, Julia skal ikke lide pga denne shitstorm som rammer hende. Hun gjorde ikke andet end at hjælpe denne stakkels pige at det så viser sig at være en pige på 16 (hvordan hved Jacob endlig det) er en helt anden sag som heller ikke har noget med julia at gøre hun prøvede at hjælpe men bliver beskyldt for noget hun ikke har gjort og det er ikke fair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *