Jacob Krull har brug for hjælp

Jacob Krull har beskyldt Julia Kobia for at have anvendt falske beviser, og for at have påstået, at hun er blevet kontaktet af over 800 forældre  her i Danmarks største YouTube-drama. Her er en foreløbelig liste over film i sagen, og der er ingen forekomster af tallet 800 fra Julia Kobias mund. En nærmere gennemgang af filmene vil vise seerne, at Julia ikke har sagt eller skrevet noget der er grovere end hvad både Fie Lauersen og Jacob Krull har sagt og skrevet.

Glem alt om politiet – de “gider ikke”, “har ikke tid til” eller har fået ordre ovenfra om ikke at gøre noget.
Iøvrigt kan politiet slet ikke finde nogen Hamsa Yassin, for hans rigtige navn er Hamza Yassin Mohamed. Bare lige et tip, hvis nogen ønsker anmelde ham.

Kontakt mig på hamsa@bjarneholm.dk  hvis du har informationer, billeder, links til film eller film om sagen.

Hvis du er Jacob Krull fan, så hjælp ham med at finde de klip han mangler. Han får hårdt brug for dem. Hamsa er blevet hånet, truet og udskammet for noget han faktisk HAR gjort. Julia har fået nøjagtig samme omgang som Hamsa., men er blevet lagt for had for noget hun IKKE har gjort.

Der er nu lavet en ny liste med ialt 227 videoer

Det er interessant at se hvordan YouTubere stjæler materiale fra hinanden.
Der er sjove klip, dumme klip og ondskabsfulde klip med sladder, som blot er viderebragt.

ALLE FØLER EN STOR TRANG til at kommentere på et “trending topic”. Det giver jo visninger.

Folk viderebringer løgne og overdrivelser, indtil disse bliver betragtet som absolutte sandheder.

Det er de færreste, som har gidet at sætte sig nogenlunde ordenligt ind i sagen. Folk SKAL bare kommentere.

For at kunne lave en ordentlig boganmeldelse, så er man nødt til at læse hele bogen. Men på YouTube, der behøver båtnakkerne kun at læse nogle få sider, så SKAL hele Danmark bare høre hvad de mener.

3 comments

 1. Hej Bjarne
  Det er uden tvivl Jaxstyles fans (børn er let påvirkelige) som giver Julie Kobia en masse negativ omtale og dislikes – altså jeg skal ikke kunne være hel sikker, men det virker som om at børnene har emiteret Jaxtyles uformelle og anklagende sprog. Ud fra det tænker jeg det er Jaxstyles fans.

  Hvis man ser på Futte som dog kvajede sig med Bongo-skandalen – så oplever din datter nogenlunde det samme. Den hatestorm Futte oplevede er færdig – så med tiden skal det nok gå for din datter.
  Det handler bare om at ligge låg på og ikke puste til gløderne – hun skal bare fortsætte det hun laver og ikke lade sig påvirke. Til sidst bliver Jaxstyles fans ligeglade og pludselig har de en anden interesse eller bliver voksne og kan se hvor snæversynede de er. (Seriøst tjek lige op på Futtes profil, du kan se disliksne svinder ind fra skandalen til i dag – hvis du pauser med at ligge mere information op om sagen så ligger det sig før eller siden – og det er trods alt hvad du ønsker for din datter)
  Det er igen virkelig uheldigt hvor snæversynet Jaxstyle er – han bør se det fra begge sider. Men han er 15 år så hvad kan man forvente. Det er uheldigt fordi hans fans ukritisk tager hans side – og fordi skaden er sket.
  Når han bliver ældre føler han nok et større ansvar og har lært hvilken magt han besidder. Ingen gider indrømme sine fejl – altså rent instinktivt. Så for hans alder regner jeg ikke med det.
  God bedring til din datter og held og lykke med din blog og youtube-kanal. Hilsen Jesper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *