Jaxstyle & International Hyggegruppe

Jaxstyle har fremsat nogle urigtige og aldeles misvisende påstande om vores diskussion i den lukkede facebookgruppe: International Hyggegruppe:

Jaxstyle påstår at jeg har blandet mig – det er forkert – jeg starter en diskussion og han blander sig.

Endvidere viser han et screenshot fra en hel anden diskussion for at underbygge det billede han prøver at male af mig i sin video.

Dette screenshot er fra en helt anden diskussion, som handler om overbefolkning og flygtningestrømme.
Og det er min klare politiske holdning, som jeg på sarkastisk vis giver udtryk for – og det har jeg gjort i adskillige diskussioner – og det vil jeg blive ved med.

Den bedste og mest langsigtede form for u-landshjælp vi kan give, er og bliver kondomer og anden form for prævention. Mange lande fordobler deres befolkningstal på blot 20 år, så enhver form for anden hjælp er skruen uden ende.

“nu vil jeg ikke kalde ham pædofil”,  “lumre udtalelser” og “psykisk syg” er udtryk som Jaxstyle alias Jacob Krull anvender i sin video:

Drengen tænker vel ,at han kan udføre endnu et karaktermord på en person, nu hvor det gik så let at få vendt stemningen mod min datter, Julia Kobia.

I sin video er Jacob Krull så snothamrende dum at røbe, at han skriver sammen med Hamza – se 11:02

Fie Laursen, Hamza Yassin Mohamed og Jaxstyle har, trods indbyrdes uenigheder,  en stor fælles interesse – at få Julia Kobia ned med nakken.

Jaxstyle giver i øvrigt udtryk for en fast tro på , at han er formand for Youtube her i Danmark.

Her er hele diskussionen i International Hyggegruppe, som startede få timer efter jeg opdagede artiklen hos MX:  Jaxstyle International Hyggegruppe

Bemærk Jaxstyles begejstring for Adolf Hitler – bemærk hans skadefro over at have udstillet Julia Kobia i  M X og sidst men ikke mindst, hans fantasier om et JEG nok er blevet misbrugt af en onkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *