Julia Kobia udhægt som heks af MX

Aftenen før Sankt Hans ser jeg min datter hængt ud med billede på forsiden af MX’s netavis.

Der udvælges et nydeligt billede af Hamsa Yassin og et mindre heldigt billede af Julia (dømt)

Der er ingen konkrete pædofilianklager eller beskyldninger om, at Hamza Yassin Mohamed skulle have dyrket sex med børn og der er heller ikke noget egentligt selvmordsforsøg, men det bliver der, ihvertfald i læsernes bevidsthed.

Seksualforbryder exposed

Hamsa Yassin er rasende over at blive genkendt af Fie Laursen og flere andre kendte YouTubere,  som den anonyme seksualkrænker Glenn, som Julia har lavet en video om, for at advare sine følgere på YouTube.

Emnet eksploderer og går viralt da Fie Laursen, Sy Lee og andre også begynder at lave videoer om deres oplevelser med Hamsa Yassin. Julia havde ingen anelse om at Hamsa Yassin allerede var så overvældende kendt, i det skjulte, for sin svindel og afpresning af kendte. Han har i årevis samlet på nøgenbilleder og skaffet sig følsomme oplysninger om folk, i sine bestræbelser på selv at komme frem og blive kendt.

Fie Laursen trækker sig

Fie Laursen nævnes overhovedet ikke i artiklen, til trods for at det var hendes opbakning af Julia Kobia, som fik sagen til at gå viralt. Julia Kobia og Fie Laursen kører parløb om indsamling af bevismateriale indtil den 11. juni 2017. På denne dag uploader Fie sin video, “Hamsa truer – sextape med Topgunn” . En veldokumenteret video, som totalt sparker benene væk under Hamza, Yassin, der trækker offerkortet og samme dag faker sit selvmordsforsøg.

Klik for flere detaljer                   Se hvad MX skriver

Det er ikke første gang Hamsa Yassin trækker offerkortet i håb om at blive kendt

På sidelinjen har Jacob Krull luret, grøn af misundelse over at Julia Kobia har fået ros og opmærksomhed af flere store YouTubere. Efter Hamsa Yassins selvmordsstunt, hvor han filmer sig selv i hospitalssengen, går Jacob Krull ind i sagen og dømmer Julia Kobia. Nu er det nok, Julia Kobia har fået nok opmærksomhed og han får kastet mistanke på hende, ved at fremføre en række udokumenterede påstande.

MetroEkspress kontakter Jacob Krull

Uden at kontakte hverken politiet, Julia Kobia eller andre der har haft kontakt til Hamsa Yassin, vælger MX’s journalist, David Andersen, at  basere sin artikel ensidigt på informationer fra den berygtede nethader, cyberbully og nynazist, Jacob Krull, som har skabt sig et navn på Youtube, Jaxstyle, ved at svine andre til. “Jeg laver subs ved at svine andre til” siger Jacob Krull bramfrit i en af sine videoer”

47.781 abonnenter 3.697.963 visninger

Jacob Krull har i skrivende stund 47.781 subs (subscribere) – følgere, som nyder at se ham gøre nar ad og håne andre kendte YouTubere,  som f.eks. Fie Lauersen – og nu også Julia Kobia. Når Der Führer, Jacob Krull, giver signalet, så er grænseløs mobning tilladt, hvorpå hans trofaste følgere og stormtropper går ind på ofrenes videoer, som de så saboterer med hånende og nedladende kommentarer. Videoerne dislikes – stemmes ned – og hvem gider at se en video, som har fået flere dislikes end likes?

Dømt uden rettergang

Julia får en masse hate, fordi folk jo kun kan tro, at hun er en heks, der har drevet Hamsa Yassin ud over kanten til selvmord. Jacob Krull er fuldt bevidst om at dette slet ikke er tilfældet, hvilket han røber i en facebook-diskussion med mig.

Jacob Krull er fuldt oplyst, gennem sine kontakter til andre YouTubere, om at Hamsa Yassin ikke har forsøgt selvmord, men er i gang med at gennemføre et mediestunt. En “Masterplan” som Hamsa har truet 3 kendte YouTubere med:

Jacob Krull fortier denne viden overfor journalisten David Andersen, for han vil jo så nødigt gå glip af den opmærksomhed og de penge, som han kan få via artiklen. Og hende Julia Kobia, som han er så indædt misundelig på, skal jo have en lærestreg, som han udtrykker det i facebook-diskussionen.

Jacob Krull har i indtil videre høstet 250.000 views på den video af hans, som der blev linket til i artiklen i MX.

“Hun skal stoppes” lyder overskriften til hans video. Men hvad var det lige Jacob Krull selv gjorde, da han selv havde muligheden for at standse Hamsa-Gate?

Her i denne video gør Jacob Krull nar ad Fie Laursen fordi hun har en kunstig tand.  Og vi får også lige et hint til hvorfor han hverken kan lide Hamsa Yassin eller Julia Kobia – “jeg kan jo bedst lide den hvide – for jeg er også hvid”. I andre videoer omtaler han både Hamsa Yassin og Julia Kobia som kromosomfejl.

 

Jacob Krull tror, overbevist om sin egen storhed, at han er i gang med at mobbe en mand, der er 4 gange ældre end ham selv. I virkeligheden forsyner han mig med oplysninger, som dokumenterer min opfattelse som en magtsyg nazisympatisør der tror at han kan mobbe sig frem til alt.

Og af en eller anden grund, så har Jacob Krull fantasier om, at jeg må være blevet misbrugt i min barndom, siden jeg ikke deler hans synsspunkter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *