Kære Youtube – jeg bliver chikaneret

Kraftig Chikane

Som et led i den omfattende telefonchikane jeg har været udsat for,  får jeg et prankcall,  som jeg dagen efter ser uploaded i form af en YouTube video. Jeg downloader videoen og uploader den også på min egen kanal. Det skulle jeg åbenbart ikke have gjort:

Inden jeg selv kunne nå at klage til YouTube, havde Amdi fjernet sin video, hvor jeg ufrivilligt deltager.

Hvem har ophavsretten til sådan en video?

Jeg har en kopi af videoen, og jeg har også en lydoptagelse af selve samtalen fra min stue.

Jeg mener, at jeg har ret til at optage den chikane, som jeg er udsat for. Hvad mener I, som arbejder for Youtube. Skal YouTube være en platform for chikane og latterliggørelse?

Personligt mener jeg, at min markering bør fjernes og at Amdis kanal bør få en markering.

Jeg vil bede andre om hjælp til at klage over Amdis Kanal.  Tryk på flagikonet og anmeld ham, hvis i ser noget upassende.

Amdis kanal indeholder flere hade- og latterliggørelses-videoer til skade for min datter, Julia Kobia, og han har også hjulpet godt til med at mistænkeliggøre mig som pædofil – en hævn fra Hamsa Yassin, Jaxstyle og Fie Laursen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *