Kan vi stole på vore politikere og embedsmænd?
Det sørgelige svar er, NEJ.
I disse Coronatider, hvor vi er blevet bombarderet med modstridende oplysninger, må vi stille os selv spørgsmålet: “Kan vi stole på de oplysninger og tal, som politikerne og den “fjerde statsmagt” – medierne – pumper ud?”
Det sørgelige svar er igen, NEJ.
Erik Lund er konservativ politiker og har været borgmester i Allerød og er uddannet “skatteopkræver”.
I en udsendelsense – mandag den 15. maj 2017 fra Radio 24syv – Det Røde Felt, foreligger der en klar tilståelse fra Erik Lund.
Forsøget på at centralisere SKAT, som Erik Lund havde advaret imod, er slået fejl.
Vi er nu vidende om, at der foreligger restancer for over 100 milliarder, som næppe nogensinde kan indkræves. Kristian Jensen og andre uduelige skatteministre er ansvarlige for, desparat, at have forsøgt at forsvare et edb-program udviklet af en amerikansk kapitalfond:
https://www.dr.dk/nyheder/penge/skandalen-om-skats-it-system-efter-11-aars-fiasko-koster-det-millioner-lukke-efi-ned
Men i stedet for at gøre reelle forsøg på at indkræve restancerne – lave afdragsordninger – så valgte man i stedet at slagte ellers sunde virksomheder, som endnu ikke var kommet sig over de problemer, som finanskrisen i 2008 havde skabt.
Fuck pengene. Når en virksomhed er under konkursbehandling, så forsvinder restancerne og SKAT’s tal bliver straks “pænere”.
Dagen efter, i Huxi Bach’s program, “Det Gode Gamle Folketing” fortsættere diskussionen:
https://www.bjarneholm.dk/lydfiler/min-konkurs-talmagi-og-topstyring-i-finansministeriet.mp3
Her hører vi geniet, Henning Dyremose, som scorede 100 millioner kroner på at sælge dansk infrastruktur, TeleDanmark, til en amerikansk kapitalfond, udtale sig om Erik Lunds svigt.
At lægge sag an mod SKAT kræver mange penge – 2.500 kr. i timen til en advokat. Det er ganske håbløst, med mindre jeg får at job i folketinget.
Hvis du vil hjælpe mig, så kan du ganske gratis afgive en vælgererklæring på:
https://www.vaelgererklaering.dk/ til De Velorienterede – det hjælper.
At afgive en vælgererklæring, er på ingen måde forpligtende. Du indikerer blot, at du har udset dig et parti, som du synes skal have chancen for at stille op og blive hørt i den offentlige debat.