Pædofili eller afpresning ?

Se hele denne artikel i Politiken: Virtuel voldtægt

Om Hamza Yassin Mohamed har en indre trang til at dyrke sex med børn, det har jeg ingen viden om.

Men jeg vil uden at blinke, påstå at Hamza overtræder en alvorlig grænse, når han begynder at dele sin nøgenbilledsamling med børn under 18. Ja, deling af nøgenbilleder af unge under 18, er juridisk set deling af børnporno.

Internettet er fyldt med nøgenbilleder

Hvis man samler på nøgenbilleder blot for at nyde synet af disse, så kan man ganske gratis bruge resten af sit liv på at downloade dem. Der er billeder af højeste teknisk kvalitet af alt hvad hjertet kan begære – lige fra ganske almindelige mennesker til de mest velskabte skabninger – og i alverdens forskellige setups og intime situationer.

Hamzas formål

Når Hamza lægger op til nøgenbilledbytning med sine fans, så er det jo for at få nøgenbilleder den anden vej, så han kan øge sin samling.

Jeg har studeret mange af de billeder som Hamza har sendt rundt, og her er ikke tale om billeder af høj kunstnerisk kvalitet. Det han samler på, er billeder af navngivne personer, som har taget billeder, som de senere har fortrudt. Og hvad sådanne billeder kan bruges til, det behøver jeg jo slet ikke at komme ind på, for det er så fortræffeligt beskrevet i artiklen i Politiken.

Bemærk datoen for artiklen – 1. juli 2017

Et smart trick

Der er også andre metoder til at få fat i nøgenbilleder, som folk senere fortryder. Jeg har mails fra mænd som er faldet i denne fælde – og de ønsker naturligvis ikke at stå offentligt frem.

Hamza skaber en falsk profil på facebook af en lækker kvinde og melder sig ind i en dating- eller lidergruppe på facebook hvor han poster nogle appetitvækkende billeder af Yasmin, som længes efter noget fysisk kærlighed.

En mand begynder at chatte med Yasmin, som har vist interesse for ham. Yasmin sender nogle frække billeder over Messenger og spørger manden, hvad han har at byde på. Og i sin iver efter at få lidt kærlighed på sin nissepind, sender manden nogle billeder af denne til Yasmin, som nu ikke gider at svare tilbage, da “hun” nu har fået hvad hun vil have.

Nogle måneder senere kontakter Hamsa Yassin manden via Messinger og vedlægger billeder af mandens nissepind – og spørger om det er hans udstyr.

Manden svarer tilbage og spørger hvor i helvede Hamsa har de billeder fra. Hamsa svarer, at de ligger i en hemmelig gruppe på facebook. Han vil, trods gentagne opfordringer, ikke oplyse navnet på gruppen.

Hamsa spiller rollen som den hjælpsomme mellemmand, der kan hjælpe offeret med at få billederne slettet.

Ganske smart. Hvordan skal politiet bevise, at Hamsa ikke blot er den hjælpsomme mellemmand?

 

 

 

 

 

4 comments

 1. Jeg kan forstå du Bjarne Holm blev beskyldt for pædofili for nogle år siden. Det gør mig meget bekymret. Jeg kan se på Facebook du også har kaldt adskillige andre personer det, efter du blev beskyldt for det.
  Det er virkeligt bekymrende.

  1. Jacob Krull alias Jaxstyle & Hamza Yassin Mohammed har iværksat en større kampagne, som skal mistænkliggøre mig. Vil du være venlig at oplyse mig om dine kilder til denne sladder? Eller vil du tage et personligt ansvar for det, som du nu er i gang med at sprede?

   Send mig også lige nogle links til de påståede indlæg på facebook.

   Den tilknyttede mailadresse findes ikke på Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *