Tag ansvar Fie Laursen

Fie Laursen prøver, assisteret af Jaxstyle, at tørre Hamsa Yassins selvmordsforsøg af på Julia Kobia, som på intet tidspunkt har udstillet Hamsa Yassin grovere end hun selv har gjort.

Her er 2 screenshots fra Fie Laursens video:

Part 2 kom ikke. Hamza Yassin Mohameds selvmordsforsøg kom i vejen for Fie Laursen.  Men hvem kan være i tvivl om, at Fie Laursen faktisk har tilstrækkelige beviser for sine anklager?

Pædofil adfærd? Distribution af af børneporno? Det må vi hellere få nogle jurister til at vurdere.

Fie Laursen påstår i sin video, at hun har beviser nok til at få Hamza Yassin Mohamed flere år i spjældet, men af en eller anden grund, så vælger hun åbenbart at holde politiet udenfor.

Fies video er fra den 11 juni. Der kommer IKKE en part 2. For allerede dagen efter ligger Hamsa Yassin på psykiatrisk, den 12. Juni, uploader Fie denne film:

Hamsa er slet ikke bange for Julia Kobia – det siger han selv i sine videoer – og det er bliver så glimrede dokumenteret i denne video af den 12-årige Cecilia Øenbål:

Cecilias video er en af de aller bedste videoer, der overhovedet er lavet. På lidt over 4 minutter dokumenterer hun:

  • at Hamza roder rundt på børneværelser
  • at Hamza ikke er bange for Julia Kobia
  • at Hamza har flere personligheder
  • at Hamza prøver at manipulere sine børnefølgere
  • at Hamza prøver at bilde folk ind, at Julia Kobia selv har bedt om at få nøgenbilleder

 

 

One comment

  1. Det er en forfærdelig sag. Det værste er alle de medløbere som blindt ser op til YouTubere som Jaxxstyle, og fuldstændigt ignorerer hvor sindssyge de ting Hamza har haft gang i er. Jaxxstyle siger direkte i en af sine videoer, at når man er 13 år burde man kunne klare at se en penis (hvor han refererer til Hamza som uopfordret sender nøgenbilleder til mindreårige, hvilket nok overskrider en paragraf eller to i straffeloven). Det er jo en fuldkommen sindssyg holdning at have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *